September 2018, de september die ik nooit zal vergeten. De vader van een vriendin van mijn dochter belde mij 's avonds met de mededeling dat ik niet moest schrikken, maar mijn dochter in aanraking was geweest met een pedofiel. Zijn dochter was ervan op de hoogte, zou het geheim houden, maar was te bezorgd. De volgende ochtend ben ik meteen naar het politiebureau gegaan, mijn dochter wist nog van niks en heb ik pas toen ik onderweg was geappt erover. Zij ontkende niet.

Ze was met hem in aanraking gekomen omdat hij artiesten manager is o.a. ze wilde een feest organiseren en werd via een vriendin in contact gebracht met diens oom, P.
Een tijd voor het hele gebeuren zag ik die twee al praten, P met mijn dochter, op straat. Toen ik aan kwam lopen maakte hij vaart om te vertrekken, ik vertrouwde hem niet en ben hem gevolgd tot ik wist waar hij woonde, bleek. Sindsdien kregen ze contact via social media, buiten mijn weten om. Blijkbaar had P haar aangeboden om in een videoclip mee te kunnen spelen en anders wel wat fotoshoots om haar instagram account mee te boosten voor meer volgers. Vervolgens heeft hij mijn dochter naar zijn huis laten komen en haar onzedelijk betast en gezoend, erg opdringerig en uiteraard als meisje van 14 weet je je in zo'n situatie geen raad. Ze is weg gekomen om vervolgens even later met haar vriendin terug te gaan. 
P wilde zijn excuses aanbieden en zou het niet meer doen. De vriendin moest buiten wachten en mijn dochter ging alleen naar binnen. Deze keer was hij overtuigender, heeft haar aangeraakt op prive plekken, haar gezoend en haar gedwongen tot bepaalde handelingen, voornemend om haar te verkrachten. Haar vriendin maakte zich zorgen, heeft mijn dochter tevergeefs gebeld, P had haar telefoon afgepakt. 
Mijn dochter is niet in detail getreden tegen haar vriendin. Dat kwam pas na de aangifte allemaal boven, de details, 3 maanden heeft het onderzoek geduurd. 

Tijdens dat onderzoek durfde mijn dochter amper over straat, P woonde schuin aan de overkant en was boos. Van de aangifte wist hij niks, maar kon dit wel vermoeden, hij wist al dat ik tegen hun contact was. 3 maanden lang hebben we in angst en woede geleefd, ongeloof dat het zo lang duurde terwijl hij zo dichtbij woonde.
In december 2018 is P opgepakt, waarna een tijd volgde van pro forma zittingen. Keer op keer vroeg hij schorsing aan wat werd afgewezen.

12 juni 2020 was dan eindelijk de inhoudelijke zitting, het duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid. P loog dat hij barstte, zijn advocaat deed daar nog wat schepjes bovenop, maar de rechters hadden de poppenkast meteen door. P vond nog dat de sfeer zo slecht was, 'Ik voel een vijandigheid hier', zei hij tijdens zijn beurt om te spreken. De officier eiste een lagere straf dan de rechters hem uiteindelijk gegeven hebben op 26 juni 2020, 5 jaar onvoorwaardelijk met aftrek van voorarrest.
Maar ook had P nog een voorwaardelijke straf op zijn naam, 810 dagen voor eenzelfde soort zaak en mensenhandel, deze komt er bovenop. 

Volstrekt belachelijk dat iemand die eerder veroordeeld is de kans kreeg zich weer schuldig te maken aan een zelfde misdrijf. En hij heeft niet alleen mijn dochter deze keer slachtoffer gemaakt. 

Zoals voorspeld is P. in hoger beroep. Het hoger beroep maak ik mij geen zorgen om, hij heeft niks om zijn onschuld te bewijzen, mogelijk wordt zijn straf zelfs verhoogd. Het hoger beroep, dit zal weer een inhoudelijke zitting worden, niemand kan voorspellen hoe lang dat gaat duren. 

Mijn dochter heeft hierdoor ptss opgelopen o.a. en al 2 jaar hulpverlening.
Omdat we helaas nog steeds vlakbij de plek wonen waar het gebeurd is heeft ze vaak flashbacks, maar verhuizen is in Nederland bijna onmogelijk. Ook andere situaties of de herinnering aan kledingstukken van hem kunnen haar triggeren. Hierdoor heeft zij te maken met paniek aanvallen en moeite met in slaap komen en nachtmerries. 

Wij hopen dat het recht zal zege vieren, dat hij extra bestraft wordt voor het hoger beroep omdat hij daarmee kostbare tijd van een rechter verspilt. In de toekomst kan ik helaas niet kijken, alleen hopen dat het trauma zal slijten en haar niet de rest van haar leven in van alles zal belemmeren. Ik blijf strijden tegen P. tot de laatste dag, om hem zo lang mogelijk te houden waar hij thuis hoort, in de bajes!

 

Inmiddels zijn ze achter de schermen bezig met het hoger beroep. De advocaat van P. wil mijn dochter opnieuw verhoren. Ik ben het hiermee uiteraard niet eens en verzet daartegen. Als hij haar nu al niet wil geloven, dan hoeft zij niet weer alles op te rakelen met voor haar allerlei gevolgen door de ptss en het feit dat zaak twee ook tegelijk loopt. Een zaak die haar nog harder geraakt heeft, bovenop deze.

Hieronder het artikel van 29 juni 2020: 

ZOETERMEER - Artiestenmanager Paul H. (38) uit Zoetermeer is tot vijf jaar cel veroordeeld door de Haagse rechtbank wegens ernstig seksueel misbruik van twee tienermeisjes. Daarmee legt de rechter een hogere straf op dan de eis van de officier van justitie twee weken geleden.

De meiden kwamen naar de artiestenmanager toe omdat hij hen beloofde ervoor te zorgen dat ze een rol kregen in videoclips. Een van de slachtoffers was depressief geworden na het misbruik en moest daarvoor in behandeling.

Paul H. zou in zijn flat in de Zoetermeerse wijk Palenstein in 2018 ontucht hebben gepleegd. Een van de meisjes zou hij daar ook verkracht hebben. H. zou een van de meisje hebben betast en gedwongen tot orale seks. Met het andere meisje zou hij minstens zeven maal naar bed zijn geweest.

'Strafeis onvoldoende'

De verdachte ontkende, maar de rechtbank acht alles bewezen. De opgelegde straf valt veel hoger uit dan de veertig maanden cel (ruim drie jaar) die het OM eiste tijdens de behandeling van de strafzaak twee weken geleden.

'In die strafeis komt de ernst van de feiten in onvoldoende mate tot uitdrukking', aldus de rechtbank. En dan is er nog het herhalingsgevaar: 'Het is immers niet de eerste keer dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan het plegen van zedenmisdrijven.'

H. zat nog in zijn proeftijd

De rechtbank geeft H. bovendien nog eens 27 maanden cel extra omdat de verdachte nog in de proeftijd liep van een van zijn vorige veroordelingen. In totaal moet H. nu dus zeven jaar en drie maanden gaan uitzitten. Verder moet hij de meisjes in totaal 7500 euro schadevergoeding of smartengeld betalen.

Even een update.

Dus meneer pedo vroeg overplaatsing aan, waarbij ieder weekend verlof en meneer kreeg dit.

Ik heb in augustus al aangegeven bij de PI, de reclassering en de casemanager wat mijn wensen zijn, namelijk dat er geen verlof komt en heb gevraagd om een persoonlijk gesprek met deze 3. Nooit antwoord op gehad en ze zijn door gegaan met het proces. Waardoor er nu gezegd wordt dat ik geen wensen had en als meneer nu buiten loopt mijn dochter dus onbeschermd is. Geen contactverbod, geen gebiedsverbod, cool he? Dus daar hebben ze een eigen draai aan gegeven zonder mij te benaderen.

30 juni zal er een regie zitting zijn, hierin worden de onderzoekswensen van meneer de pedo advocaat besproken, welke uiteraard ingewilligd zal worden. Daarna zal dit onderzoek dus moeten gaan plaats vinden, zonder mijn dochter wel want die gaat niet weer die molen door. Hoe lang zal dit allemaal gaan duren?

Zolang hij niet opnieuw veroordeeld is, is ook de voorwaardelijke straf die hij nog had van 810 niet in gegaan. Dat komt neer op dat hij volgend jaar maart vrij kan zijn en dan is niet zeker of zijn hoger beroep al behandeld is. 

Er klopt helemaal niks in deze zaak, helemaal níks! En wij trekken constant aan het kortste eind. De politiek boeit het geen flikker allemaal, die hebben het te druk met hun bankrekeningen en posities en de slachtoffers mogen het lekker uitzoeken. Want, wij zijn Nederland🤮